Mennyivel jobb a rooibos neo (avagy veo, ahogy hivatalosan fut)?
Sziasztok! Minap voltam dohányboltban és a szokásos neot szerettem volna vásárolni, de az nem volt, így rákényszerültem erre az új ,,veo”-ra. Mi a különbség? Mennyivel egészségesebb a veo mint a neo? Annyit már tudok, hogy a veoban található rooibos egy Közép-Afrikából származó növényfajta, amit általában teakészítésre használnak. Előre is köszönöm a felvilágosítást!
U.i.: angolul+németül is kerestem, de semmi használahatót nem találtam!
"Mennyivel egészségesebb"
3 és fél héttel később fogsz tőle meghalni, annyira.
Én kipróbáltam, elég kellemes illata van, tényleg olyan mintha teát főznél. Viszont ha nagyon cigis vagy akkor nehéz lehet eleinte átszokni rá mert mikor szívod akkor az elején intenzív, a vége fele gyengül.
Hát rá is van írva a dobozra, hogy kifejezetten egészségtelen meg hogy ne egyél, igyál használat közben. Szerintem a belekevert íz és vegyi anyagok miatt egészségtelen, de hát mindenképp kellemesebb mint a rendes cigi habár nekem gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!