Jó úton haladok a leszokás felé?
masfel eve cigizem rendszeresen, napi 3-4 szallal indult aztan mar napi 5-6 lett. 2 hete Elhataroztam hogy leszokok es azota napi 1-3 szalat szivok, hetvegen pedig semmit. Eros cigit szívtam es mostmar atallok a leggyengebb cigire. Tudtok mondani nagyon gyenge cigiket?
18L
Ha már stabilan bírod a napi 1-2 szálat akkor próbálkozhatsz a teljes letétellel.
Ezt azt jelenti hogy leteszed és nem gyújtasz rá többet fél/egy évig.
Aztán ha megvan "pipa" (sikerélmény) és ismétled a folyamatot.
Mondjon bárki bármit, cigiről csak úgy lehet leszokni, ha abszolút nem gyújtasz rá többet, ha utánaolvasol a nikotin biokémiai hatására az agyra, akkor megérted miért.
Amúgy, ha 2 hétig nem gyújtasz rá, akkor lényegében megszünik a fizikai függőség, ugyanis ennyi idő kell hogy az összes nikotin távozzon a szervezetedből. Ha ez megvan onnantól kezdve már nem fog sóvárogni utána a szervezeted. Ettől kezdve már csak a pszichikai és társadalmi kihívásokkal kell megbírkózni és rendben is leszel, de ez már a könnyebb része. :)
5. Így van teljesen.
HA leakarsz szokni akkor tedd le és kész.
Én nagyon sok embert ismertem akik fokozatosan akartak leszokni, csak ideig óráig ment ez.
Véglegesen egyik se tudott .
Sőt még azok is vissza szoktak aki csak beszéltek róla, mert állandóan ott volt az agyukban ez a szenvedély.
Félig nem lehet letenni valamit, így van ez a szénhidrátoknál is.
Egy kis sütike mindig engedélyezve van és akkor csodálkozunk hogy nem megy a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!