Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Eddig sose vásároltam magamnak...

Eddig sose vásároltam magamnak cigit. Ha bemegyek egy dohányboltba mit kell mondani? 19/f

Figyelt kérdés
Ez tudom hülyeség de milyen cigit kérjek? Ár - érték arányban lehető legjobbat. Eddig mindig a bátyám adott havi 2-3 alkalommal de innentől én magam akarom megvenni.

márc. 13. 00:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#1 leszrom dohányozni fogok mer imádom
márc. 13. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Gyengét, vagy erőset akarsz venni? Aszerint és ár szerint kérj.

Én kértem a trafikostól a leggyengébb vékony cigit és azt vettem meg amit ajánlott.

márc. 13. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérd azt a fajtát amit szeretnél.
márc. 13. 19:29
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
#11: jó, csak akkor minél többet, hogy minél hamarabb megszabaduljon az egészségügy tőled, mert én is fizetem a gyógykezelésedet.
márc. 13. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Ezzel mondjuk nem az egyént kéne szidni, hanem állambácsit szidni, hogy többet keres adóból és nem fordít eleget az egészségügyre, így nekik megéri a minél több dohányos.
márc. 13. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó napot, szeretnék egy doboz marlborot kérni!
márc. 14. 07:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Bemész és kérsz, ha meg azt mondják, hogy ovisokat nem szolgálhatnak ki, akkor felmutatod az igazolványodat.
márc. 15. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!