Hogyan kezeljem a negatív érzéseimet? Hogy birkozzak meg velük?
Figyelt kérdés
3 hete leszoktam a dohányzásról, de elkezdtem kattogni, mert olyan triggerek értek, mint a rossz időjárás, nyomott hangulat, visszautasítottság érzése, magány. Tudom, hogy egyik sem fog megoldódni, de jól jönne egy kis dopamin. Ki terveztem mozdulni, de keresztbe lett húzva. Jó lenne rágyújtani, de tudom hülyeség lenne. Hogyan küzdjem le?márc. 2. 18:19
2/5 anonim válasza:
Például sporttal! Járj konditerembe, crossfittre, futni, kerékpározni!
A közösségi sportolási ajánlom inkább, mert ott jobban motivál a többi sporttársad és motiváltabb leszel!
Mondjuk a konditerem is kiváló mozgási forma! Az is nagyon motiváló, hogy egyre izmosabb leszel! Ráadásul, az étrended is egészségesebb lesz!
A lényeg, hogy ne otthon ücsörögj és kattogj!
5/5 anonim válasza:
Ha férfi vagy konditerem
Ha nő akkor jóga
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!