Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van aki iqosra szokott de...

Van aki iqosra szokott de előtte nem cigizett?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok.

2024. febr. 13. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Passz, de az iqos se egészséges és büdös. Főleg, ha tisztítva sincs.
2024. febr. 13. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Hallottam ilyenekről, de nem ajánlom senkinek. Se egészségileg, se anyagilag nem éri meg.
2024. febr. 13. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismerősi körömben 3-an is, ami egészen elképesztő annak tényében, hogy sosem szívtak klasszikus cigit.

Ráadásul nem is a fiatalabb kategória, mert egy 46 éves nőről, egy 51 éves nőről, és egy 39 éves férfiról van szó. 2-3 éve kaptak rá.

Emlékszem, az elején még ment a szöveg, hogy ahh, mennyire csill, meg mennyire ellazít, meg mennyire jól esik... manapság meg szívják a fogukat az ára miatt, meg ha épp nem tudnak valamiért kimenni.

Közös bennük, hogy egyik sem tagadja, hogy megbánták...

2024. febr. 13. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én rászoknék szívesen az ájkoszra ha lenne rá pénzem.
2024. febr. 14. 06:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, akik idősebb korban (18-20 év felett) próbálják ki először a cigit, sosem lesznek olyan erősen függők, mint akik tiniként kezdik. Ha igazán bánnák, könnyen le tudnának szokni. Vagy az iqos addiktívabb, mint a hagyományos cigi...

2024. febr. 14. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért én 16 évesen próbáltam ki először és nem tudok rászokni... hülyeség ez a 18 év felett próbálod ki csak akkor nem leszel olyan függő.
2024. febr. 15. 05:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én rászoktam és most szívom a fogam az ára miatt.
aug. 7. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 vannak kivételek. Pl én is 13 évesen kezdtem, és nem lettem igazán függő, bár ügyeltem rá tudatosan, hogy ne legyek. De általában 18 év alatt könnyebb igazán rászokni. Nem véletlen, hogy a fiatalokat próbálják leginkább megcélozni a dohány gyártók, és a másik oldalról a fiatalokat próbálják nagyon védeni tőle.
aug. 7. 22:09
 9/9 anonim válasza:
en csak iqosozok es nem szivtam normalis cigi. Nem probaltam meg a sima cigit de az iqos megfogott
okt. 5. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!