Lehet tömegközlekedésen vagy üzletben e-cigit szívni?
Figyelt kérdés
A metrókocsiban egy roma férfi szívta, a buszon svéd/holland/északi fiatalok szívták és az Aldiban is külföldi, angolul beszélő turisták szívták.
Budapesten lehet e-cigit szívni ilyen helyeken vagy csak szimplán gyökerek voltak?
febr. 7. 11:47
1/7 anonim válasza:
Az e-cigi ilyen szempontból dohányzásnak minősül, tehát ahol tilos a dohányzás ott az e-cigi is tilos. Az általad felsorolt helyeken kb. sehol sem lehetne.
2/7 anonim válasza:
Mint a tapasztalataid mutatják: lehet, fizikai akadálya nincs.
Az más kérdés, hogy ahol a "dohányzást" tiltják, ott ez is a tiltás hatálya alá esik, szóval akiket láttál, tilosban jártak.
3/7 anonim válasza:
Hivatalosan tömegközlekedési eszközökön vagy boltokban, bevásárló központokban tilos a dohányzás, így az E-cigi használata is.
4/7 anonim válasza:
Tilos, viszont én is találkoztam már hasonlóval
7/7 anonim válasza:
ne is lehessen szívni még e-cigit se még azon a buszon/vonaton se, aminek nyit6ó az ablaka, ha lehetne és engem egy boltban továbbra is lekúrnak kizárólag azért mert BENT inni mertem (nem alkoholt!), az egy aránytalan különbség lenne, szívni nem kötelező, innom gyakran muszáj s az amúgy is egy létszükséglet (igazából mindenkinek), előbb legyen a magam által hozott esetre lazítás, bármi más egyáltalán felvetve is csak azután lehetne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!