Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem képesek kiadni a...

Miért nem képesek kiadni a vízipipa dohányt 18év alatt?

Figyelt kérdés
Én már egy csomószor próbáltam több boltban is de személyit kértek mert dohányárunak minősül de szentem ez hülyeség mert ez csak ilyen úgymond aroma a vp be.Szerintetek?
2010. okt. 23. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
azért, mert valóban dohánytermék. nem mellesleg sok százezerrel megbüntetik a boltot...
2010. okt. 23. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Te magad is tudod a választ. Mit szerettél volna venni? Vizipipa DOHÁNYT. Dohányárú meg bizony 18-as karikás.
2010. okt. 23. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

DOHÁNYlevél

Méz (Van amelyik nem tartalmaz.)

Glicerin (Nem minden márkánál)

Cukor

Aromák

Gyümölcs részek (Egyes márkájú vízipipa dohányoknál.)

dohányárút nem lehet forgalmazni 18 év alatt.

2010. okt. 23. 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:
*18 év alatti személynek
 5/13 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van. Írjál levelet a Parlamentnek, meg az Ensz-nek is. Ha nem válaszolnak, mehetsz feljebb is.
 6/13 A kérdező kommentje:
nem csak annyi ha mondjuk pipázós barátomnak szeretnék mondjuk ajándékot venni most mér ne adják ki???
2010. okt. 23. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
lassan írom, hogy megértse a visszamaradott elméd: MERT TILOS, MEGBÜNTETIK A BOLTOT ÉS A PÉNZTÁROST IS ÉRTE SÚLYOS 100EZREKRE IS AKÁR + ELVEHETIK A BOLT ENGEDÉLYÉT IS DOHÁNYÁRÚ FORGALMAZÁSÁRA
2010. okt. 23. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért, ha én 15 éves vagyok, és csak a papámnak szeretnék egy üveg whiskyt venni, miért nem adják ki?

Vagy ha csak a 21 éves bátyámnak akarok cigit venni?

Gondolkodj már :D

2010. okt. 24. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Ilyen a törvény. Konok, és értelmetlen. Pedig te olyan rendes fiucska vagy, hogy még véletlenül sem füllentenél. És ha az eladó ezt nem érti meg, kapjátok el, és verjétek meg. Tanárt, orvost, eladót.
2010. okt. 25. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
A dohányáru az zárjeggyel kell, hogy ellátva legyen. A dohányárut 18 év alattiaknak nem értékesíthetik. A vízipipa dohányon én nem láttam ilyet, tehát akkor nem tudom, most mi van :D De állítólag most már azon is van zárjegy, így nem tudom. Próbáld másik boltban, vagy megkérsz egy idősebb ismerőst.
2010. nov. 3. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!