Hány éves kortól lehet Amsterdam-ban füvezni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 11:56
11/20 anonim válasza:
Most miért kell egyből elítélni? Egy árva szóval sem mondta hogy szívni akar... csak kérdezte hogy mik az ottani törvények. Szóval igen is szűk látókörű vagy..
Szóval, ha szívni akarnál szívj inkább itthon, mert itt nincs korhoz kötve.:D meg egyszerűbb, és olcsóbb( mármint nincs úti költség) Meg amúgy is, minek mennél ki hozzá?:)
12/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért akar kimenni, ha ki akar...
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D És úgy gondolom ,hogy nem bűn tájékozódni a kultúrák között. ;)
2010. okt. 25. 17:54
14/20 anonim válasza:
Igen 18 éves kortól lehet, az 100 százalék.
15/20 anonim válasza:
2 hete voltunk ott.xDD
16éves barátnőmet kizavarták sex shopból..
18évesen maradhatsz.
szóval 18 és kérnek majd személyit!
bemész és rögtön letámadnak h vagy útlevelet adj, vagy személyit. :)
16/20 anonim válasza:
*előző vagyok.
azt kihagytam hogy igazi füvet csak sex shopba vehetsz.:D
17/20 anonim válasza:
Utolsó: Coffee-shop-nak hívják...
18/20 Crepkey válasza:
A sok okosnak üzenem, hogy ne bántsátok már szerencsétlent. Mi a különbség a között, hogy füvet fogyaszt vagy sört? Csak annyi, hogy az alkohol nálunk legális, mert valamelyik idióta ezt találta ki. Nem a drogokkal van a baj, hanem az emberekkel, akik nem tudják használni, mint ahogy az alkoholt sem. Aki elvből elítél egy drog fogyasztót, vagy egy drogot az egy szűk látókörű idióta, és az szégyellje magát a saját primitívsége miatt!
19/20 anonim válasza:
Kicsi csíra.. ha ilyen puhap0csűen nyomod Amszterdamban megesznek késsel-villával! Heroin kell neked, legalább napi öt-hat szuri! Azzal már felnőtt leszel. Higgyél nekem jót akarok!
20/20 A kérdező kommentje:
utolsó: bocs de én fél év múlva még élni szeretnék és az nehéz lenne ha napi 5 adag heroint vennék be..
jah és lány vagyok..^^
2010. nov. 14. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!