Az Ízesített nikotinsót simán lehet használni?
úgy értem hogy az már kész cucc?
kezdő vagyok még a témába nem is volt eddig vapem most fogok rendelni
Lost vape ursa nano pro 2 ahhoz 3 podot.
Kérdés:
-az ízesített nikotinsót simán lehet használni vagy kell vele valamit babrálni,felönteni?
-hány mg/ml vegyek?
-a kiválasztott vape jó-e kezdésnek?
Persze hogy lehet, hisz arra találták ki.
Miután jól rászoktál, az élvezet nulla lesz, de a rosszullét és az állandó levertség az életed elválaszthatatlan részévé válik!
😄😆😂
de miért lenne az ha arra találták ki?
Úgy hallottam hogy csak intenzív ize lesz.
Nikotin függöségről beszélsz? mert én direkt nikotinosan akarom szívni és nem csak pöfékelni.
Ide beregisztrálsz: [link] beírod pod! és lőn már egy 5-ért is pod! abba lehet szívni meg pöfékelni is!
Az ízesített sókat nem öntjük fel semmivel, max ha bénázunk kiöntjük az asztalra és ennyi.
A nikotin tartalma legtöbbször 10 és 20mg/10ml egyszerűen leírva, én mikor már besokaltam belőle elkezdtem intenzíven izzadni és fájt a fejem is! Máshogy működik mint egy felöntős alap, vagy bekeverős alap, vagy short (szinte kész) lé! És nem podot rendelsz hanem gondolom 3 podfejet.
Arra kell figyelemmel lenni, hogy egyes ÍZESÍTETT NIKOTINSÓK, a podfejekbe lehetőleg ne legyenek kevergetve, úgy próbáld csinálni hogy egy p-fejbe csak egy ízt öntsél, ezeket nem úgy lehet mosni mint mást.
Ezeket a pod-kiteket is lehet a faékegyszerűektől a túlkomplikáltakig fellelni.
És igen, a legtöbbnek intenzív az íze a magasabb nikotin mellett, épp azért hogy hamarább betelj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!