Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az Ízesített nikotinsót simán...

Az Ízesített nikotinsót simán lehet használni?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy az már kész cucc?

kezdő vagyok még a témába nem is volt eddig vapem most fogok rendelni

Lost vape ursa nano pro 2 ahhoz 3 podot.

Kérdés:

-az ízesített nikotinsót simán lehet használni vagy kell vele valamit babrálni,felönteni?

-hány mg/ml vegyek?

-a kiválasztott vape jó-e kezdésnek?

2024. jan. 11. 00:23
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Persze hogy lehet, hisz arra találták ki.

Miután jól rászoktál, az élvezet nulla lesz, de a rosszullét és az állandó levertség az életed elválaszthatatlan részévé válik!

😄😆😂

2024. jan. 11. 01:04
 2/4 A kérdező kommentje:

de miért lenne az ha arra találták ki?

Úgy hallottam hogy csak intenzív ize lesz.

Nikotin függöségről beszélsz? mert én direkt nikotinosan akarom szívni és nem csak pöfékelni.

2024. jan. 11. 01:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jó azt pöfékelni is!!!komolyan!
2024. jan. 11. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Ide beregisztrálsz: [link] beírod pod! és lőn már egy 5-ért is pod! abba lehet szívni meg pöfékelni is!

Az ízesített sókat nem öntjük fel semmivel, max ha bénázunk kiöntjük az asztalra és ennyi.

A nikotin tartalma legtöbbször 10 és 20mg/10ml egyszerűen leírva, én mikor már besokaltam belőle elkezdtem intenzíven izzadni és fájt a fejem is! Máshogy működik mint egy felöntős alap, vagy bekeverős alap, vagy short (szinte kész) lé! És nem podot rendelsz hanem gondolom 3 podfejet.

Arra kell figyelemmel lenni, hogy egyes ÍZESÍTETT NIKOTINSÓK, a podfejekbe lehetőleg ne legyenek kevergetve, úgy próbáld csinálni hogy egy p-fejbe csak egy ízt öntsél, ezeket nem úgy lehet mosni mint mást.

Ezeket a pod-kiteket is lehet a faékegyszerűektől a túlkomplikáltakig fellelni.

És igen, a legtöbbnek intenzív az íze a magasabb nikotin mellett, épp azért hogy hamarább betelj vele.

2024. jan. 12. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!