Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, titeket zavar,...

Dohányosok, titeket zavar, hogy nagyon büdösek vagytok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 21. 12:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
28 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván nem érzik, én sem éreztem magamon amíg cigiztem.
2023. dec. 21. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ezért rágó, fogmosás, kézmosás. Ja és nyilván bent nem dohányzom.
2023. dec. 21. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amióta Pulze-ot használok nem vagyok büdös. De azt is hamarosan leteszem.
2023. dec. 21. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Cigi jó szagu, sok a kényes ember.
2023. dec. 24. 18:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Én dohányoztam sok évig, végül abbahagytam, de elsősorban nem a klasszikus okok miatt (egészség, pénz), hanem a szag miatt. Többnyire nem dohányzók vesznek körül, és borzasztóan kellemetlen volt belépni egy irodahelységbe, vagy egy autóba, ahol úgy néztek rám mint a véres rongyra, mindezt szánalommal vegyítve. Korábban már volt időszakos leszokási kísérletem, ezért pontosan tudtam, hogy mennyire büdös vagyok, és a mai napig facsarja az orrom a cigiszag.

Nekem a hevítős dolgok nem váltak be, de tény, hogy az valamivel jobb, mint a klasszikus cigaretta, ami viszont tényleg elviselhetetlenül büdös...

jan. 5. 18:18
 6/9 GJLarsFan ***** válasza:
#4: Ez egy az egyben egy jó nagy baromság, úgy, ahogy van!
ápr. 30. 14:23
 7/9 anonim válasza:
Ocsmàny szaga van, valamint nincsenek tekintettel màsokra sem, hogy undorodnak tőlük.
szept. 26. 10:41
 8/9 anonim válasza:
0%
Én pl. amikor szívok egy cigit óra előtt akkor mindig viszem magammal a táskám. Abban van kéz fertőtlenítő, kéz krém, rágó, test permet, parfüm illetve testápoló. Ezek azért nagyon tudnak segíteni. Hosszú távon nem praktikus mivel minding magammal kell cipelnem. De személy szerint számomra ez elengedhetetlen, mivel én sem nagyon szeretem ha túlságosan cigaretta szagú vagyok.De hát ahogy a szokás mondja, valamit valamiért.
tegnapelőtt 22:42
 9/9 anonim válasza:
Vagy amikor az utcàn kerülgetni kell titeket, mert annyira sem vagytok tekintettel màsokra, hogy a szagotokat ne keljen elviselni.
tegnap 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!