Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosok miért füstölnek...

A dohányosok miért füstölnek oda másoknak hogy nekik is szagolni kelljen a füst szagot akaratuk ellenére?

Figyelt kérdés
Egy ember dohányzása egy csomó másiknak kell eltűrnie. Miért nem szégyelik magukat a dohányosok?
2023. dec. 19. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

*

A lényeget elfelejtettem.

A másik ember amit kilélegzik - NEM LÁTSZIK -

ha cigizik akkor igen, ha nem cigizik akkor meg beszívod úgy hogy nem látod.

2023. dec. 19. 23:16
 12/16 Kólauborkával ***** válasza:
69%
Képzeld, amit megiszol vizet azt pedig már egyszer tuti megitta elötted valaki, vagy valamilyen élölény.
2023. dec. 20. 05:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem értitek a lényeget.

Dohányozni nem letszukseglet. Ezekután odafustolni másnak közterületen szerint marha nagy illedelmetlenseg.

Miért nem lehet a dohányosnak figyelembe venni hogy az O szenvedély betegségét ne eroltesse másra.

2023. dec. 20. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak örülni tudok, hogy ez az egyetlen problémád az életedben.
2023. dec. 20. 22:46
 15/16 A kérdező kommentje:
14es ezt miből gondolod?
2023. dec. 21. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Kiírtál egy kérdést és egy véleményt a dohányzásról, egy páran válaszoltak rá és időnként leírod még egyszer ugyanazt, a válaszokat figyelmen kívül hagyva.

Most végül is mit akarsz ? Sem én se senki miattad a dohányzásról nem fog leszokni és nem is szégyellem magam. Téged ez irritál, szerintem a kérdést túl tárgyaltuk most már. Ezzel kapcsolatban változás nem fog történni miről beszélgessünk még ? A kérdést 3 nappal ezelőtt tetted fel és még mindig erről akarsz beszélni.

2023. dec. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!