Volt aki úgy kezdett el cigizni,hogy soha nem titkolta a szülei előtt hogy cigizik?a szülők mit szóltak hozzá,hány évesek voltatok?
A gyerekkori-kamaszkori legjobb barátnőm. Neki halál laza szülei vannak, kb semmibe se szóltak bele, maximum határokat jelöltek ki. Ő 14 évesen kezdett cigizni, náluk az egész család cigizik, kábé fel se tűnt senkinek, hogy rágyújt. De az fix, hogy már a nyolcadikos ballagás előtt együtt cigiztek a teraszon. Viszont azt tudom, hogy pl nem engedték neki, hogy ha átjön hozzánk, akkor anyukámtól cigit/tüzet kérjen (nálunk csak ő dohányzott).
Tetoválásai is nagyon hamar lettek, max az ábrákat beszélte meg a szüleivel, meg az apja ment vele a szalonba.
Na meg ami még náluk nagyon laza dolog volt, az a piálás. Most nem tudom, hány évesen, de általános vége felé volt az, hogy kint labdáztunk az udvarukon, röpiztünk, és a nagyapja feljött a pincéből, hogy na akkor ki kér egy felest? Persze volt aki rárabolt, a barátnőm is ment inni. Egyet engedett az öreg mindenkinek, de volt, akinek nem ízlett, és neki csinált fröccsöt.
20+ évesen. Érdekesség, hogy az idősebb testvérem addig rá nem gyújtott, amíg én el nem kezdtem cigizni.
Szülők semmit nem szóltak, tudták, hogy nem sok beleszólásuk van, és jól tudom mibe kezdtem bele.
15 évesen kezdtem dohányozni, szüleimnek teljesen természetes volt, mert ők is dohányosok. Időnként még kaptam is tőlük egy-egy doboz cigit. Nem ők szoktattak rá, hanem az osztálytársaim, barátaim, de otthon velük mentem ki rágyújtani sokszor.
Szerencsére én a huszas éveim közepén leszoktam róla (több mint 10 éve). Ők még mindig cigiznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!