Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen íze van a sárga multifi...

Milyen íze van a sárga multifilternek? .

Figyelt kérdés
fogadtam és én azért nem fogok venni, de senki nem szív olyat, és nem is tudja...légyszi segítsetek
2010. okt. 20. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom mert West Ice-ot szívok, annak nagyon finom mentolos rágóra emlékeztető, hűsítő íze van,de szerintem a sárga cigiknél csak annyi a különbség, hogy 0,4 mg lehet a nikotin tartalma vagy kevesebb...
2010. okt. 20. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

semmi különleges aromája nincs,a sárga szín csak annyit jelez hogy gyengébb mint a kék.

ha jól tudom 4 / 0.4 / 4 milis.

2010. okt. 21. 09:41
 3/6 anonim válasza:

A sárga multi nagyon nagyon gyenge...

Fél óráig is szívhatod,(behorpad a homlokod is)de akkor se érzel semmit. Mintha levegőt szívnál xd

Tapasztalatból mondom.. egyszer vettem olyat.. de többször se xD

2010. okt. 21. 19:54
 4/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Nagyon rossz...
2010. okt. 24. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
tényleg rossz...vegyél kéket
2010. okt. 24. 17:37
 6/6 anonim válasza:
narancsos,helyenként mandarin. te ostoba szted a sima ciginek milyen íze van? ne idegesítsetek fel h kostolgatjátok hogy hmm ennek a dohánynak kicsit kesernyésebb az íze..jézusom
2010. dec. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!