Milyen cigarettát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig csak marlboro gold-ot szívtam ami be is jött de szivesen kipróbálnék mást is mert lehet jobb is van.
Ti milyet használtok és melyiket éri meg kipróbálni? Esetleg még ha letudnádtok írni az árat és a nikotin, szénmonoxid és kátrány arányát akkor végképp nagyon megköszönöm.
2023. nov. 25. 12:46
3/9 anonim válasza:
Cigaretta füstben 6000 kémiai vegyület van, amelyek közül 200 bizonyítottan köthető a rákos megbetegedések kialakulásához.
Ezek után szerinted melyiket kellene ajánlani?
4/9 anonim válasza:
Én a tüdőrákot okozó cigit, szóval az összeset.
8/9 anonim válasza:
Én a világoskék szofit ajánlom az erőssége 5mg nikotin ...Sokan lehúzzák a szofit,de van egy a szofira jellemző aromája.szerintem nagyon jó.
9/9 Senior Séf válasza:
Jó szívvel ajánlani csak azt a cigit tudom ajánlani, amit nem szívsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!