Ugy ertem, hogy csak par hete kezdtem cigizni, es eloszor nem eros dohanyt szeretnek szivni? milyen markakat tudnatok ajanlani, ami nem tul eros, de eleg joo?
ne kezzd el!! vagy a legerösebbel h fulldokolj és megundorodj töle és többet ne is gyújts rá! de ha rászoks amit mondtam azon kivul...akkor vedd figyelembe h milyen nagy költség ez... egy Bond 540 Ft egy héten 3at veszel az már 1620 Ft négy hét van az 6480 Ft és ha rászoksz akkor ez csak növekszik....másra is költhetnéd
2010. okt. 19. 20:23
12/24 anonim válasza:
de a mallboro meg 710 FT szal.....
2010. okt. 19. 20:25
13/24 anonim válasza:
Az én nagybátyám 3 hónapja halt meg tüdőrákban. Ő pall mallt szívott....
Őszintén nem értem, hogy nem lehet becsülni az életet????
Ha ennyi az eszed szívd az összeset egyszerre!!!!
2010. okt. 19. 20:32
14/24 anonim válasza:
Ha pár hete kezdted el, akkor még gyors tedd le.
És ne csodálkozz, hogy ilyen válaszokat kapsz, ezek a legésszerűbbek.
Akik sok éve dohányoznak, azok is azt mondják nem érte meg. Akkor meg, te minek akarod elkezdeni?
Az meg, hogy először nem erőst akarsz szívni, az azt jelenti, hogy később igen??? Tényleg nem becsülitek az életet. És másokét se, mert őket is szennyezitek.
2010. okt. 20. 14:08
15/24 anonim válasza:
Látom kb. én vagyok az egyetlen,aki a hozzászólók közül dohányzik. Szörnyen hülye voltam, amikor elkezdtem cigizni, fiatal voltam, kíváncsi. Most 9 év után pedig már azt is bánom, hogy ránéztem arra a sz@rra. NE SZOKJ RÁ! SZÖRNYEN NEHÉZ LESZOKNI!!!És ezt csakis az érdekedben mondom!
2010. okt. 20. 16:23
16/24 anonim válasza:
Csak erősíteni tudom az előttem szólót.
/egy dohányzó fiatal/
2010. okt. 20. 16:49
17/24 anonim válasza:
el se kezdted volna...
amig tudsz szokj le!
2010. okt. 20. 17:06
18/24 anonim válasza:
Én ezüst Marlboro val kezdtem.( nem olcsó :710) aztán arany Marlboro (szinten 710) aztán egy rövid idejig piros Marlboro . Majd vissza arany Marlborora ( a piros nagyon erős ) . Ha annyira cigizni akarsz, szívd...én leszoktam. Viszont a vizipipa teljesen király .
2010. okt. 20. 20:35
19/24 anonim válasza:
Rövid idő alatt szívjál el minél többet, a legerősebből, lehetőleg hányásig! Garantált, hogy megundorodsz tőle hosszú időre!
2010. okt. 22. 01:52
20/24 anonim válasza:
Valamibe meg kell halni...xD
Nem piálsz, nem cigizel, nem nőzöl?
Akk minek élsz?
Am Ukrán Viceroy én azt szoktam venni mert ott kiadják legalább, a piacon, meg az 400ft...xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!