Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2 hónapja nem dohányzok,...

2 hónapja nem dohányzok, azóta vizesedek. Összefüggésben van a kettő? Mikor múlik ez el?

Figyelt kérdés
Szigorú diétán vagyok ezzel párhuzamban, zsírt égetek, ezt folyamatosan tesztelem, ez alapján nem zsír rakódik rám, hanem víz, amit a vizesedés szokásos tünetei is mutatnak. (Nem jön le a gyűrű, vagy ha benyomom a bőröm, rögtön fehéredik stb.)
2010. okt. 19. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez nem vizesedés, hanem rossz keringés, többet kéne mozogni a diéta mellett, és nem ürügyeket keresni, hogy visszaszokhass a bagóra..

A keringésed mozgás nélkül nehezen fog rendbejönni, vizesedésre amúgy is az a legjobb, ha nem iszol!!

Értelemszerűen a vérnyomásod is visszament mióta nem bagózol (csökkent) emiatt fehéredik a bőr..

Ezen javítana, ha mozognál + segítenéa kátrány tisztulását a véredből a szövetekből, a csontokból stb...

2010. okt. 19. 02:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Huh, de kedves Vagy! :S Bár tény és való, hogy írhattam volna részletesebben is az életmódomról, de nem tartottam szükségesnek. Heti 5 nap 1,5 órát edzek. Ennél többet nem tudok. És egyáltalán nem ürügyet keresek, hogy visszaszokjak a bagóra, mert eszem ágában sincs. Nagyon örülök, hogy le tudtam tenni, és büszke vagyok rá. Egyszerűen egy problémámra keresem a választ, nem pedig kötözködésre voltam kíváncsi. :(((
2010. okt. 19. 12:22
 3/5 anonim válasza:

Ez tényleg keringési probléma...

de szerintem nincs összefüggésbe a dohányzással hacsak nem szívtál el több éven keresztül napi 1,5 - 2 dobozzal, de ezt azért nem hiszem.

Ha tényleg nagyon vizesedsz akkor vizsgáltasd ki, ha nem akkor lehet hogy egy kis idő múlva elmúlik.

2010. okt. 20. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos, bizony 13 éven keresztül dohányoztam, és kb. az utolsó 5 évben megvolt a napi 1 doboz, szinte mindig. :S

Viszont a legtöbb helyen azt olvasom, hogy a dohányzás abbahagyásával, már pár órán belül javul a keringés. Akkor nálam miért romlik, ennyire? Illetve a másik, hogy akinek szívproblémák miatt jelentkezik a vizesedés/ödéma, annak legelőször a bokáját érinti általában. Na nekem mindent, de pont térdtől lefelé nem.

Nagyon köszönöm a válaszodat, ha nem múlik, mindenképpen elmegyek orvoshoz!

2010. okt. 21. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sokkal tovább /40évig/ bagóztam. Ugy tettem le, ahogy te. Egyszerűen nem szívtam. Ennek már 5. éve. Az első komolyabb tünetem, a pánikbetegség lett. Ebből nagyon hamar kikezeltek, aztán rohamosan javulni kezdett minden "mutatóm!" Remekül érzem magam. A doki szerint a szervezetem így reagált a kábszer-cigi megvonásra.
2010. okt. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!