2 hónapja nem dohányzok, azóta vizesedek. Összefüggésben van a kettő? Mikor múlik ez el?
Ez nem vizesedés, hanem rossz keringés, többet kéne mozogni a diéta mellett, és nem ürügyeket keresni, hogy visszaszokhass a bagóra..
A keringésed mozgás nélkül nehezen fog rendbejönni, vizesedésre amúgy is az a legjobb, ha nem iszol!!
Értelemszerűen a vérnyomásod is visszament mióta nem bagózol (csökkent) emiatt fehéredik a bőr..
Ezen javítana, ha mozognál + segítenéa kátrány tisztulását a véredből a szövetekből, a csontokból stb...
Ez tényleg keringési probléma...
de szerintem nincs összefüggésbe a dohányzással hacsak nem szívtál el több éven keresztül napi 1,5 - 2 dobozzal, de ezt azért nem hiszem.
Ha tényleg nagyon vizesedsz akkor vizsgáltasd ki, ha nem akkor lehet hogy egy kis idő múlva elmúlik.
Sajnos, bizony 13 éven keresztül dohányoztam, és kb. az utolsó 5 évben megvolt a napi 1 doboz, szinte mindig. :S
Viszont a legtöbb helyen azt olvasom, hogy a dohányzás abbahagyásával, már pár órán belül javul a keringés. Akkor nálam miért romlik, ennyire? Illetve a másik, hogy akinek szívproblémák miatt jelentkezik a vizesedés/ödéma, annak legelőször a bokáját érinti általában. Na nekem mindent, de pont térdtől lefelé nem.
Nagyon köszönöm a válaszodat, ha nem múlik, mindenképpen elmegyek orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!