Milyen olyan dohány van ami kellemes ízű, és erősebb mint egy arany marlboro?
Figyelt kérdés
Anti dohányosok kíméljenek!!
Nem rég vetettem arany marlbi dohányt, most szívtam el belőle az elsőt és azt kell mondjam, hogy finom, jó íze van, de gyenge nekem. Körülbelül 5-6 hónapja dohányzok erős rendszerességgel.
2023. okt. 13. 21:49
2/15 anonim válasza:
Sárga camel
Rendes oldschool sárga camel
Én 8-9éve szívom
Erősebb mint a lucky pl vagy a marlbi
De nem keserű/kapadohány
Viiszont most kezdek rá rá kapni a camel dohányra
3/15 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__12435573..
Na legalább most kihagytad a korod. Ne cigizz, és satöbbi....
4/15 anonim válasza:
#3 Kezdődik megint.. És nem a kérdező részéről bizarr. Nem ti fogjátok leszoktatni a dohányzásról, ha már épp azt teszi.
5/15 anonim válasza:
#4-es vagyok, most várjunk kérdező? Te eufóriát vársz a sima cigarettától?
6/15 anonim válasza:
@4 Tudom, csak kicsit játszani akartam az ideghúrjaival.
7/15 anonim válasza:
#6 Biztosan nagyon ideges lett..
8/15 A kérdező kommentje:
Sírok ezektől a b@lfasztoktól, hogy nincs jobb dolguk mint, itt rothasztani a seggedet és pötyögni a komodorotokon. Egyébként bármit tehettek, felőlem leírhatjátok az egész bibliát, nem fog megváltozni a gondolkodásmódom attól, hogy ti próbáltok engem befolyásolni. Viszont azért köszi, hogy ilyen sokat jelentek nektek, hogy ennyit foglalkoztok velem.😘 Kedves értelmes válasz adók köszi a tippeket.😄
2023. okt. 13. 23:54
9/15 anonim válasza:
nah a biblia nem fér bele a karakter limitbe. De lassan a tüdőbajaid listája sem fog.
10/15 A kérdező kommentje:
Oké, majd igyekszem több válaszban leírni!👌
2023. okt. 14. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!