Fájhat a hátam a cigizéstől?
Bár nem tudom, hogy milyen súlyos baleset volt, de szerintem inkább annak tudható be. Egy egyszerű koccanás is tud annyira szerencsétlenül történni, hogy az ember egy pillanat alatt meghúzza valamiét a balesetben.
Ezek sokszor nem is ott helyben kezdenek el fájni, hanem csak miután az adrenalin alábbhagy, vagy mint esetedben, másnap.
Köszönöm a válaszokat. Fizikai bajom nem lett,de hátulról belénkjöttek elég erősen,autó kuka és ahogy odavágott minket a korláthoz eléggé "megrázkódtam". Elősször arra gondoltam,röntgen sem mutatott semmit. De aznap olyam gyomoridegem lett,enni sem tudtam másfél napig az ijedtségtől,cigi az ment
És tegnap azt vettem észre,hogy kb a gyomorfájás sugarzott ki a hatamba..valamit enyhült. Meg lehet a megrázkódtatás is idegindolog miatt. De a stresszre próbáljon mindenki figyelni,mert nagyon rossz dolgokat produkálhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!