Mit tehetek a dohányzás okozta szájszag ellen?
Azon kívül hogy lemondok?
2 és fél éve dohányzom. A fogmosást nem hanyagolnom el, reggelenként szájvizet is használok, időnként a nyelvemet is lekapargatom, de ez nem elég. Munkában szinte állandó jelleggel rágózok, így napközben nincs szájszagom, viszont ha elfelejtek rágót vinni, beszélgetni is alig merek a kollégákkal.
Reggel viszont, vagy éjszaka ha felkelek,btutális a szájízzel ébredek, és anyám is mondja, hogy szokjak végre le, mert a szovámban is kibírhatatlan szag van.
Régen, mielőtt rászoktam volna,.soha de soha nem volt kellemetlen a lehelletem, és erre mindig is büszke voltam.
Dohányosok!
Nektek van bevált módszeretek ezekben, vagy tényleg a lemondás az egyetlen megoldás?
én 20 év alatt kb. 20-szor szoktam le, jelenleg 1 éve nem dohányzom, de ma is sokszor kerülget a kísértés.
Ilyenkor számba veszem az ún. visszatartó erőket
- egészség: jójó, káros, de valamiben úgyis meg kell halni
- pénz: oké, oké drága, de amúgy belefér
- büdös: és itt van az a pont, amikor tovább is lendítem magam a sóvárgáson
És tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkozik. Amikor nem dohányzom, egyszerűen megmaradni sem tudok füst közelében, és annak ellenére képes vagyok véres rongyként tekinteni a dohányzókra, hogy én is soksok évig cigiztem.
Rohadt büdös, mintha szemeteskukából étkeznél. És nem csak a szád, hanem mindened. Hagyd abba!
3. jól írja, a cigitől minden átveszi azt a szagot.
Leginkább a tüdő és a légző szervek, de átveszi a szagot a vér áram is és ez elviszi mindenhová.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!