Kinek milyen elektromos cigije van? Van kulonseg egyik masik kozott?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy elektromos cigit, de ahogy latom tobb fajta van
Kinek milyen van?
Ahogy lattam van az a liquides meg amibe cigit kell nyomni…
Mi a kulobseg? Mire jo egysbkent? Miben masabb mint a sima cigi?
2023. szept. 18. 21:18
1/2 anonim válasza:
Egyszer belefújtam a rendes cigibe, elkezdtem fulladni, hánytam, összeestem, mintha leégett házba léptem volna be. Mentő is kijött. A másik elektromos cigit évekkel később próbáltam, rosszul lettem nagyon, fulladtam ennél is de hamar elmúlt. Nekem ez a kettő a különbség
2/2 anonim válasza:
A liquides azért jobb, mert már rövid távon is olcsóbb: tudsz hozzá rendelni külföldről nikotines liquidet, amin nincs rajta a "jövedéki adó"-nak csúfolt állami harács. A jobbaknak az akkumulátora, a patronja/kazánja is cserélhető és sokkal masszívabb darabok, mint a dohányhevítős készülékek. A nikotines löttyöt akár magadnak is elkészítheted a szükséges erősségben, akár fokozatosan kevesebb nikotinnal, így egy idő után már minimális nikotinnal vagy anélkül is szívhatod, akár leszokási programnak is jó. Ha jól csinálod, havi 5-10 ezerből kijön a liquid költsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!