Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2 napja cigizek rendszeresen,...

2 napja cigizek rendszeresen, ma felkeltem és nem érzek még elvonási tünetet, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Mondjuk a kávé mellé jol esne egy szál, de nem érzek kinzo gyötrő érzést.

2023. aug. 30. 09:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2023. aug. 30. 09:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért kezdtél el naponta gyújtani ha előtte alkalmanként vagy nem füstöltél?
2023. aug. 30. 09:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Mert jol esik, jo érzés játszani a füsttel, kikapcsol. Segít levezetni a feszültséget.
2023. aug. 30. 09:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Meg nem kertelek, menőnek is tartom.
2023. aug. 30. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ritkábban egy-két hetente vagy ha nem megy akkor három-négy naponta füstölni.
2023. aug. 30. 09:52
 16/18 anonim ***** válasza:
4- es válaszoló vagyok: elnézést kérek a félreérthető fogalmazásért. Úgy értettem, hogy letenni mindenkép nehéz lesz, remélhetőleg most még csak alacsony ez a kerítés, de egyre nehezebb és nehezebb lesz, még érdemes most gyorsan - lehetőleg azonnal letenni - , mert egy rövid idő múlva meg már nagyon-nagyon nehéz lesz. A függőség mindenképp beáll, nem hiszem, hogy lenne ez lenne a szervezetnek hatékony biokémiai mechanizmusa, legalábbis az evolúció nemigen hoz létre ilyet magától_ az állatvilágban nem volt erre szükség, igy az emberekkel sem születik vele valamiféle természetes védelem.
2023. aug. 30. 10:03
 17/18 anonim ***** válasza:

A "jol esne egy szál" a kezdődő függőséged, csak most még nem a "megőrülök egy cigi nélkül" szinten állsz.

Néhány dolog:

Nem, nem menő cigizni. Ránézve egy dohányosra, egy pillanatig nem (!) érzem, hogy menő lenne. Egy egészségesen kigyúrt test, izléses ruha, na az menő.

Néhány évente egy szép nyaralástól esel el a ráköltött pénztől. Elmehetnél valami egzotikus helyre nyaralni, helyette inkább rágyújtasz minden nap a buszra várakozás stb közben.

Feszültség levezetésnek csinálj néhány fekvőtámaszt, vagy vegyél Rubik kockát, marokerositőt, fidget spinnert, ilyesmit.

Ha már átértél az iskolán, ahol éretlen 12 nyikhajok akarják bizonyítani, hogy mennyire felnőttek, akkor most tök felesleges rászoknod!

Nekem dohányos ismerős mondta, hogy mostani fejjel semmiképpen nem kezdené el, csak hát nem bírja letenni, így szívja. És elvesztették a pénzét és az egészségét.

Keress rá Googleban, hogy "dohányos tüdő": kívülről rejtve van, de látható,milyen förtelmet okoz!

2023. aug. 30. 10:32
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
25 évig cigiztem, a végén már két dobozzal elment naponta. 31 éve tettem le, és mivel egyidőben hagytam fel az alkoholizással is (masszív piás voltam), nem volt könnyű mutatvány. Ha jót akarsz magadnak, kerüld ezeket a dolgokat.
2023. szept. 1. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!