Nálam érzékeny téma a dohányzás, mert 28-29 éve dohányzom, de tegnapelőtt délelőtt 11 óta nem gyújtottam rá, azaz 54 órája. Igen, számolom az órákat, mert azért nem sétagalopp egy ilyen hosszú ideje művelt szokást egyik pillanatról a másikra feladni, de annyira nem is szörnyű, mint gondoltam.
Most tényleg nagyon komolyan elhatároztam. Vettem nikotintapaszt, amivel kapcsolatban szkeptikus voltam, de tényleg sokat segít. Egyáltalán nem tört rám roham, abszolút nem kaptam hülyét, (legalábbis eddig), hogy nem gyújtottam rá, de azért nyilván jópárszor eszembe jutott, hogy most jó lenne egy cigi. Viszont ahogy jön a gondolat, úgy el is megy. Arra koncentrálok, amit éppen csinálok. Úgy érzem, ki tudok tartani. Remélem...
Sajnos elég durván függő vagyok, de le szeretnék szokni.
Iszonyat nehéz.
Most estem vissza sajnos 1 órája, 2 napig bírtam.
Sajnálom. Én is rengetegszer nekifutottam már, tudom milyen iszonyat nehéz. Ezelőtt fél napnál tovább nem bírtam, most majdnem két és fél napnál tartok, és csak csodálkozom, hogy ilyen jól megy. Az előző kísérleteimnek önerőből mentem neki, de mindig feladtam. Szerintem a nikotintapasz nagyon sokat segít, nem gondoltam volna. Esetleg próbáld meg azzal te is.
Szurkolok!!
Rosszul teszed, ha beépíted ezt az egészségtelen szokást a mindennapkaidba. Még most könnyedén abba tudod hagyni, később sokkal nehezebb lesz. Látod, mindenki kínlódik a leszokással.
Köszönöm szépen! Nagyon kedves tőled.
Őszintén gratulálok!! Azt mondják, ha valaki valamit száz napon át gyakorol, az már szokássá válik. Úgyhogy te már biztosan túl vagy a nehezén, nehogy elcsábulj, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!