Mi az extasy másnapi hatása?
Cuccfüggő...
Olyan 30 perc után érzed a hatását. Nagyon fogsz imádni mindenkit, úgy érzed majd, hogy szerelmes vagy nagyon mindenkibe (fiúba, lányba), a zenébe, aztán majd állandóan szomjas leszel és szép lassan le**arsz mindenkit, zúzod a táncot, majd elfáradsz, depi közeli állapotba kerülsz és szomorú leszel.
széjszárazság és zúg a fejed!
és olyan fáradt vagy hogy eltudnál aludni bármeliyk piilben.
Érdekes, hogy mindenki negatív utóhatásokról, meg depresszióról ír. Én 3 napig utána totál hülye vagyok a szó pozitív értelmében. K.urva feldobott vagyok, elképesztő módon tudom élvezni a zenét, meg úgy nagyjából bármire rá tudok még akarattal flesselni és bármiben meglátom a szépet. Első ekizésem egy szerelmi bánat kellős közepén volt, és teljesen helyrezökkentett.
Egyedüli negatív utóhatásként talán a memóriazavart (kiesnek pillanatok, autót így azért nem vezetnék), meg az enyhe ingerlékenységet említeném.
De hosszú távon én csak profitáltam belőle, kihúzott a depresszióból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!