Packeta HHC problémába tud nekem segíteni valaki?
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok felétek, hogy rendeltem most már 3-jára a henry morgan hhc oldalról. Sajnos előre kifizettem, nem gondoltam hogy probléma lehet mert sosem volt. Elvileg már 4 napja a depoban rohad.
Az ügyintéző azt mondta a depoban átvétel nincsen, de azért ma reggel megpróbáltam. Egy elég érdekes arc aki ott dolgozik azt az infot adta, hogy a HHC sosem volt legális és fel kell küldeniük kivizsgálásra. Szerintetek ez mennyire igaz? Milyen kilátásaim vannak? Esetleg a pénzt visszakaphatom valahogyan? Írtam a supportnak. Köszönöm a válaszokat
Valami kábítószert rendeltél???
Ha igen, akkor reális, hogy lefoglalták és bevizsgálják.
Én 1 hete kaptam meg a 10 gramm virágomat ... egy másiktól, szintén Packeta
De én utánvétellel rendeltem ... tanulság, jobb mint az utánvétel.
Mert így legalább azt nem bukjuk el.
De a legjobb nem is rendelni ... utánvétel esetében pedig bekamuzható, hogy valaki rossz szándékból ránk rendelhette utánvétellel ... az már hihető is lehet.
Az írjon már nekem aki rendelt Csehországból. grunfeldvedelem@freemail.hu címre
Dumáljunk meg...pénteken rendeltem..ráadásul virágot
De bizony a virág illegális Magyarországon...
Daath facebookos csoportjában tájèkozódjatok ilyenekről.
Ez esetben örülök, hogy megúsztam a dolgot hetes.
Mindenesetre a weed.unas.hu-n és a cbdvasarlas.eu-n 100% biztosan célba ér bármilyen virág ... nem bontják ki a csomagot
Én nem mernék rendelni utolsó, pláne nem külföldről.
Ha ez a csomag fennakad valahol, kuurva nagy gond lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!