A passzív dohányzástól is függővé lehet válni?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban mamám végig dohányzott a wc-ben, érezni lehetett a szagot minden alkalommal mikor mentem elvégezni a dolgomat (ez nem tudom számít-e). Viszont a probléma akkor ütött be, amikor valakivel elkezdtem találkozgatni a lakásán, aki erősen dohányzik. Általában 2-3 napra mentem 1-3 havonta. Sose számoltam de szerintem egy nap elszívott minimum 10 szálat, mindet úgy hogy velem egy helyiségben volt. Sokszor úgy is rágyújtott hogy pl a mellkasán feküdtem szóval telibe kaptam a füstöt. Egy évig találkozgattunk. És most hogy nem megyek már, érzem magamon hogy (szerintem) gáz van mert rendesen hiányzik és kívánom a cigarettát nagyon erősen. Sikerült ráfüggnöm így hogy egy szálat nem szívtam életemben, és lehetek nikotinfüggő egész életemben? Vagy szerintetek mi van most? Eléggé magam alatt vagyok emiatt...2023. aug. 11. 09:26
2/4 anonim válasza:
Érdekes......ilyet még nem hallottam...
3/4 anonim válasza:
Mármint a párodhoz mentél? Lehet, hogy összekötötted a füstöt és a kellemes érzést, és az hiányzik neked.
4/4 anonim válasza:
1-3 havonta 2-3 napot találkoztak, szerinted mennyire volt a párja?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!