Érdemes lehet visszaszokni a dohányzásra, ha a leszokás miatt súlyos egészségügyi problémáim lettek?
Említetted, hogy imádtál cigizni. Ha csak egy indokot keresel, hogy megint rágyújthass, háááát....
Az egészséges táplálkozás nehéz, főleg akik idősebben vágnak bele. Meg kell tanulni mi a jó és mi a rossz, ez egy folyamat amit egész életedben csinálsz. Ha kell segítség: személyi edző, táplálék tanácsadók tudnak segíteni.
Én maradnék az egészséges úton, még ha nehezebb is.
A legjobbakat kívánom
A jó dolgokért sajnos vagy nem sajnos de szenvedni/sz*pni kell. Akarat erő és önbizalmon múlik a nagy része. Én is voltam hasonló helyzetben mint te, nem lesz könnyű, de ami az út végén vár azért megéri a sok szenvedés
Én hiszek benned barátom<33
Fura vagy.
Van egy problémád, a túlsúly. És ahelyett, hogy arra koncentrálnál, most majd lesz két problémád - túlsúly és dohányzás - , amit a hozzáállásod miatt nem tudsz majd megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!