Azon kivul, hogy a dohanyzas karos, es stb. , van-e elonye? Vagyis van benne valami egeszseges, vagy 100%-ig karos?
Nem, nincs előnye igazából.
Sokan azt hiszik, menők lesznek tőle, tehát valóban magabiztos(abb)ak lesznek. De ez pszichés, nem fizikai, és máshogy is lehet formálni az én-képedet
Ezt a kérdést szerintem te sem gondoltad komolyan.
Szerintem a dohányzás az egyik legundorítóbb és legfeleslegesebb dolog a világon,komolyan nem tudom megérteni miért jó,ráadásul úgy,hogy kismillió kárt okoz..És még büdös is vagy tőle. (ne mondja senki,hogy nem,aki dohányos,az nem érzi,de én nem vagyok az és 1 liter parfüm meg 1 csomag rágó után is érzem az illetőn)
én írtam a szoc.kapcs.
szerintem is hülyeség de ezen az oldalon többet is találsz. [link]
koszonom a valaszokat :)
azert kerdeztem, mert hallotam valakitol, hogy csak azt tudjak mondani, hogy mennyire egeszsegtelen, de azt nem mondjak el, hogy van benne jo is. Es erre a "jo"-ra lettem volna kivancsi.
16:25
koszi, tetszenek az ervek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!