Szerintetek miért nem működik a iquos-om hevítője?
Amíg dohányoztam (és Iqost használtam) nekem is volt ilyen problémám. Ötletem nem volt mi okozza, de általában pár ki-be kapcsolás és tisztítás megoldotta a problémát. Amikor nem, akkor felhívtam őket és ránéztek, elmondták mit csináljak és utána működött. Persze a vége csere lett, de ahogy látom ezen már duplán túl vagy. Nem lehet, hogy újfent hibás készüléket kaptál? Egy telefont megér, általában meg tudják mondani hogy van-e probléma.
Ha Androidos telefont használsz, akkor töltsd le az applikációt, hátha van valamiféle opció a "párosításra". IOS-re tudtommal nincs, tehát ha iPhone-t használsz, akkor asztali alkalmazást lehet letölteni.
Bocsi, ez a válasz nem volt túl informatív, de ahhoz képest hogy dolgoztam dohányboltban, voltam Iqos képzésen és vagy 2 évig használtam is az eszközt, abszolút nem lettem okosabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!