Miért lett az összes dohány egyforma dobozba rakva?
Figyelt kérdés
Szerencsére én magam nem dohányzok, viszont az új kollégáim elég erős dohányosok. Eddig nem figyeltem és igazából meglepett, hogy már csak egyforma dobozban lehet kapni a cigarettát. Ez valóban hatékony elrettentés, vagy csak az egyik oligarcha vett egy "rothadó tüdős egyenfekete doboz" gyárat?2023. júl. 14. 15:18
2/2 anonim válasza:
Mert azt hiszik, hogy így kevesebben fognak cigizni mert nem olyan megnyerő a csomagolás mint a színes dobozos! Főleg a gyerekeket akarják így elrettenteni a cigitől! Pedig aki, cigizni akar így is úgyis cigizni fog! A doboz nem befolyásoló tényező sztem! Én is cigizek és igaz nem örülök, hogy nem színes a csomagolás de hát ez van, most ezt kell szeretni vagy le kell szokni a rákba. Viszont vannak színes e cigik meg iqosok/ tokok ezek bőven kárpótolnak mindenkit!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!