Ilyen dohányboltban kapható izesitetlen 18mg/ml nikotinos eldobható e-cigitől már függővé lehet válni?
Figyelt kérdés
Kiakartam próbálni... Nagyon nem jön be:D viszont ha már megvettem elszívom. 2ml-s. 1ml-be van 18mg nikotin. 600 slukkos. Ettől már függővé lehet válni?2023. jún. 27. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Simán
Ha nem akarsz függővé válni akkor úgyse leszel
Ettől nem válsz függővé
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Az a legerősebb amit az euban engedelyeznek még
Nyilvan rá lehet szokni pikk pakk
2/8 A kérdező kommentje:
1 szál cigiben kb 8-9mg nikotin van elvileg. Akkor kb 2 szál cigitől már függővé lehet válni? Mert ez kb annyinak minősül. Nem?
Kicsit beparaztám. Sose cigiztem eddig:/ csak kíváncsi voltam:D
2023. jún. 27. 20:08
3/8 A kérdező kommentje:
Várjunk... Valamit lehet félre olvastam és lehet közel sincs ennyi 1 szál cigiben... Mielőtt kiröhögtök bocsanat:D
Mennyi nikotin van 1 szál cigiben?
2023. jún. 27. 20:10
5/8 anonim válasza:
600 slukk? Akkor 600-szor szívsz meg egy olyan anyagot (nikotin), ami szuper-addiktív.
Szerintem simán!
7/8 anonim válasza:
Nehéz megmondani mert más amennyi felszívódik és amennyi benne van
De ha nem nikotinozol biztos nem szoksz rá az a legbiztosabb
8/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mindezt mennyi ideig akarod elszívni. /600 slukk, kb 3 doboz cigi. De gyakorlatilag kevesebb egy cigi kb. 12-15 slukk, (vagy kb 12 perc ha nem nagyon szívogatod) / 1-3 nap alatt (mint egy erõsebb dohànyos) vagy van idõd ès tényleg nem akarsz ràszokni. Mondjuk nèha beleszívsz.( Esetleg 1-2 hónap....)De mièrt nem adod el egy dohànyos ismerõsödnek, ha ràadàsul "nagyon nem jött be"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!