Hogy állsz a cigileszokással?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Első nekifutásra sikerült abbahagyni
Többszöri nekifutásra sikerült abbahagyni
Volt már leszokási kísérletem, de jelenleg is dohányzom
Nem volt még leszokási kísérletem, de tervezem
Nem volt még leszokási kísérletem, és nem is tervezem
31 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én leszoktam 2 hét alatt, másfél évig nem szívtam aztán vissza szoktam, de már csak e-cigit szívok újabban.
2/5 A kérdező kommentje:
1.
miért szoktál vissza?
2023. jún. 26. 20:44
3/5 anonim válasza:
1. vagyok: Valahogy újra megkívántam mondtam elszívok akkor egy szálat aztán másnap ujra kívántam. Akkor tudatosult bennem, hogy vissza szoktam. De nem bánom amúgy.
4/5 anonim válasza:
13 éves korom óta dohányzom, most 30 vagyok, jó 10 éve erős dohányos, de nem tervezem leszokni. 30/N
5/5 anonim válasza:
Elhatároztam (én magam, ez fontos!) és leszoktam. Ennyi. Sem tapasz, sem hókusz-pókusz nem kellett, csak döntés és akaraterő. Anyukám is abba tudta hagyni kb. 50 év után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!