A fűvezésről tapasztalatok?
Tudom sok ilyen kérdés volt már, de mennyire durva? Olyan mintha berugnál?
Elsőre inkább otthon próbáltátok ki vagy buliba...? Félnék hogy eszméletlen állapotba kerülnék elüt valami.
Én most vagyok 30 éves. 10 éve nem fuveztem.
Először diszkóban próbáltam ki, borzalmas volt. Utána egy barátommal az is rossz volt.
Majd házubuliban is, mikor mentem haza majdnem elutott éjjel a gyorsvonat. Pár méteren múlt.
Azóta soha többet. Most belegondolok ha ott 18 évesen majdnem belehaltam a fuvezesbe és vonat elé léptem megborzonok
Inkább ne füvezz attól még a alkohol is jobb.
Semmi különös, csak röhögtünk iszonyat módon mindenen. Másik alkalom semmi hatás
Utálom a bagózást ezért nem érint a dolog
eloszor valami biofuvet szivtam, attol rosszul voltam. ugy ereztem mint aki remeg mint a kocsonya kozben sehol semmi, szedultem, ereztem a szivveresem.m, zsibbadt a fejem, a seggem.
nem volt jo.
utana tarsasagban fuveztem 2-3x, semmi extra kicsit almos lettem tole.
de sose en vettem, csak megkinaltak ugyhogy nemtudom melyik milyen fajta volt pontosan.
Ezer éve sima fűtől a semmin való iszonyatos röhögés! Röhögni meg imádok!
Ha viszont itatva van a cucc, mondjuk LSD szerű hallucinogénnel, az nagyon megcsaphat, akár fél életedre is, ha érzékeny vagy! Ebbe meg ugye már nem látsz bele! Szerintem ne kísérletezz! Ez csak jótanács! Akkor inkább a pia!
Az a gond, hogy a mai fű, az többségében nem fű, de sajnos ezt az avatatlan szem/orr nem fogja tudni megállapítani.
Ilyen átitatott, bionéven futtatott szarokat messziről kerülni kell, de ha az egész fű-témát hanyagolod, akkor sem vesztettél semmit.
Ha viszont mindenképp ki akarod próbálni, és tényleg normális a gaz, akkor elsőre mindenképp 4 fal között, megbízható társaságban és max 1-2 slukk. Ugyanis nagyon meg tudja borítani a koordinációt fizikailag és fejben, plusz olykor bejátszhat némi para is.
Szerintem egyébként nehezebben kezelhető cucc mint az alkohol, az elején legalábbis mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!