Milyen Terea ízesítésű dohánytöltetek lesznek, a most kijövő új Iqos eszközhöz? (Iqos Iluma)
Azt attól függ 3 db van belőle
Iqos Iluma one ez egybe van nem kivehető ebbe csak a dohányt kell bele helyezni és ha cseréled 10.990ft csere nélkül 15.990ft
Iqos Iluma ez hasonlit a duo3 ra ez ugyan ugy néz ki cserével 16.990 ft csere nélkül 22.990ft
Iqos Iluma Prime az is hasonlóan néz ki mindt a duo 3 csak ott oldalasan tudod kivenni a készüléket és jóval drágább is cserével 26.990ft csere nélkül 34.990ft
De meg látásom szerint ez dizányosabb és azért kerül enyibe az előtte lévő említve Iqos Iluma ami ugy néz ki mindt a duo 3 ugyan azt tudja.
Szia! Ugyan azok az ízek, nevek, mint a heetseknél. Az áruk is ugyan annyiba kerül. Különbség annyi , hogy a terea csak ILUMA készülékekkel kompatibilis! Ezeknél már intenzívebbek az ízek. A tereák mind két vége zárt, egy nagyon vékony fém lap található benne, ami a hevítő pengét helyettesíti. Bármi kérdésed van, nagyon szívesen válaszolok! :)
(PM termékszakértő vagyok 😀)
7.
Akkor termékszakértőként elmesélhetnéd azt is, hogy mi a b ü d ö s f a s z é r t van az, hogy senki nincs tájékoztatva arról, mint a HEETS-nél sem volt senki, hogy barátom, csökkentettük a dohány mennyiségét a termékben.
Komolyan annyira gáz már ez az egész iqos, jobban megéri glo/pulze és egyéb termékeket venni mert ez szánalmas amit csinálnak.
Annak idején a heets meg volt tömve rendesen, lehetett élvezni, majd gondoltak egyet és csökkentették benne a dohány mennyiséget amitől egy kalap szar lett, az utolsó tegyük fel 5 slukk már se íz se gőz…
Most amikor bejött év elején a terea magyarországra, szépen megtömve, egy élmény volt végig ugyanazt az ízt érezni és a végéig ugyanannyi gőzt kifújni, mert az az utolsó slukkig tartott és olyan volt elejétől végéig. Most ahogy észrevettem már ebben is csökkent a dohány mennyiség ujjra érezni, ahogy össze lehet nyomni a terea dohányrészét és behorpad a papír, mert nincs benne annyi dohány… hát ennek sem így volt az elején nem horpadt be. Csak ugye az nem számít, hogy hány millió ember él becsapás alatt, egy szégyen ez a cég a philipp morris… Ahogy emelik az árat úgy csökkentik a dohány mennyiséget, legyen még nagyobb a haszon hajrá. Inkább váltok pulzera, nem kell a fancyzés, hogy iluma bedugom kihuzom nem kell takaritani… inkább takaritom a pulzet csak egy normálisan megtöltött patront szívjak el ne egy mocskos hazug átverő banda nyerészkedjen rajtam…remélem nem csak én vagyok így akik ezt megfigyelték/észrevették…
(Ui.: a heetsekről sem volt kiadva tájékoztatás, csak használói panaszra érkezett utólagos levélben árulták el, hogy csökkentették a dohány mennyiségét…)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!