Ha csak alkalom adtán gyújtok rá kevésbé káros?
23 éves vagyok. 4 évig dohányoztam ( piros hosszú LD).
Ezután letettem 1 évre, majd bejött a köztudatba az IQOS, azt szívtam most 1,5 évig.
Most ezt is letettem (1 hónapja)
A kérdésem az, hogy ha néha, mikor kedvem van, vagy bulik alkalmával rágyújtok (2 havonta kb.) az kevésbé káros-e?
Én onnan tudom, hogy sikerült leszokni a cigiről, hogy a mindennapokban nem hiányzik, eszembe se jut. Mikor a testvéreim meglátogattak húsvétkor (ők Pest, én vidék) és iszogattunk, elszívtam velük pár szálat, a sörhöz kívántam, aztán nem is esett olyan jól. Nyáron fesztiválon is egy zacsi dohányt elfüstöltem, aztán hazajőve semmi hiányérzet.
De ez nekem 1-másfél év abszolút nem dohányzás után van így, 1 hónap az még semmi. Úgy értem, az első 3 heten túl vagy, ami a legnehezebb, de mentálisan még felül kell írni minden olyan élethelyzetet, ahol eddig rágyújtottál, azzal hogy nem teszed. Szerintem ez legalább fél év, addig elég könnyü visszaszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!