E cigi szörcsögő hangot ad és liquidet köp. Mit tegyek?
Porlasztó csere! vagy én pl. szoktam hogy melegfolyóvízbe kimosatom, hagyom kiszáradni és így még párszor felhasználható. De ki kell száradnia különben zárlat lesz és végleg kuka.
Szörcsögni akkor szörcsög ha túlszívja magát, ekkor köpköd is olykor ill ha (tekerősnél) használt a vatta.
Egy joyetech Widewick Pod E cigi.
Kicseréltem a porlasztót de a keserű íz akkoris van. Folyamat liquid kerül a szájba. Miért?
Már annyira idegesít..m
Most nézem mi is van neked valójába! Hát olyan nekem is van és semmi kellemetlen dolog nincs vele!! pedig ebbe több liquid is megfordult! Sajnos igen ennél bele bele megy a szádba, mert nekem is! megoldás töltsd félig, mint írtam is (jól tippeltem) ennek ilyen a karakterisztikája, ezzel nem tudsz mit csinálni..
Haladó vagyok e cigibe, szerzem még most is a tapasztalatokat, de ezt egész életembe megtehetném, kimeríthetetlen egy téma! amennyi hardver annyi féle trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!