Érdemes lenne megpróbálni a leszokást berúgással?
Aha, egyik függőség segít a másikon, már csak így megy :D
Inkább azt csináld, hogy jelölj ki egy napot, amikortól már nem gyújtasz rá. Merthogy ez is fejben kezdődik, a leszokás vágya pl. már jó kezdet. Aztán utazz el valahová egy hosszú hétvégére, de olyan helyre, ahol nincs dohánybolt elérhető közelségben. Vigyél magaddal azért leszoktató tapaszt vagy ilyesmit. Feledkezz bele a pihenésbe, a csendbe. Jutalmazd meg magad valamivel, mert ez nagy dolog.
A fizikális elvonási tünetek kb három hét alatt elmúlnak, addig erőt ad napról napra a tudat, hogy milyen szépen haladsz. Számold a füstmentes napokat, örülj mindegyiknek! Hajrá :)
Én többször is leszoktam már volt, hogy évekre.
De az elvonási tünetek több hétig tartottak.
Sőt az első napok jól elmentek majd utána jött a neheze.
De az emberek egy kis százaléka képes letenni gond nélkül a cigit gondolom a barátod azok közé tartozik.
Neki is már több kísérlete is volt, azt hiszem a legtovább 8-10 napig bírta. Ez a másnapos sztori véletlen volt, nem azért ivott, hogy leszokjon, ez csak egy "csoda", hogy azóta nem kívánja a cigit, és ennek már 4 hónapja.
Egyébként nem egy iszákos fajta, és én sem vagyok az, csak az buli pont úgy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!