Milyen fajta cigit szívtok? (erős, gyenge, márka stb..)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 17:07
1/6 anonim válasza:
Kék vagy világoskék Szofit.a világoskék közepesen gyenge .A kék erős ,de nem a legerősebb.nekem ez jött be .igazából azt mondják hogy szar,meg hogy tipik prosztó cigi....de nekem nagyon bejött.valahogy van egy jellegzetes íze .
2/6 anonim válasza:
Arany marbi, fehér,kék sofi, fekete dunhil, attól függ milyen cigit tudok éppen kunyerálni:D! Mondjuk a sárga camel az a cigi amit ha adnak akkor sem kell, akkor inkább nem szívok semmit, ha camel van csak ismerősömnél épp!
3/6 VTóbiás válasza:
szürke lucky strike flow filter; ez az egy nem köhögtet :D
4/6 anonim válasza:
A COPD nagyon alattomos tüdőbetegség. A véroxigéned fokozatosan csökken évek alatt, a pulzusszámod pedig gyorsul, hogy elég oxigén jusson az agyadba. Nem veszel észre semmit belőle, csak akkor, amikor már széken ülve is úgy csinál a szervezeted, mintha éppen kocognál. Fulladást érzel, és mellkasi szúrást, elmész dokihoz, és azt mondja, van még max egy heted, azt is kórházban töltheted. Adnak káliumot, hogy lassuljon a szíved, ne legyen infarktusod. Ettől szép lassan elhalsz, de van időd még elbúcsúzni a családtól.
5/6 Avair2010 válasza:
A faterom Szimfóniát, míg le nem szokott, bátyám Szofi -t míg le nem szokott róla, édesanyám pedig azt, ami épp "jött" a piacról fillérekért. Én pedig semmilyet, mert felesleges. Életben tart engem a levegő is. :P
6/6 anonim válasza:
Anyám Marlborot, amíg meg nem halt ebben (más baja nem alakult ki, csak tüdő), apám PallMallt, de magának tömi dohányból, és dupla szűrőket használ szipkában, és pepecsel vele. Neki is sz/\r a tüdeje, néha nem tudja abbahagyni a köhögést, és egy mondatot 5 percig próbál kimondani. Elektromost is próbálta, de egy év után eresztett a kütyü, mindig cserélgetni kellett kazánt, tartályt, talpérintkezőt, stb, mert visszafolyt az akkuba a liquid. Pedig sokmindent lehetett állítani a kijelzőjén, nagyon komoly volt. Mondta, ehhez már nincs türelme, ne vegyek másikat. Visszaállt a napi 5-6 szál tömöttre. Mekkora legális drogüzlet ez, tömegirtásért felakasztanám mindet, aki kitalálta, vagy pártolja. Az ember látja a szerettei halálát, és ez nem akkora motiváló erő, hogy azt mondja, nem szívok többé, élni akarok. Sóvárog és rágyújt, a dohányipar rabszolgává vagy inkább zombivá tette. Őszintén, engem nem zavar, ha fiatalon meghalnának ebben. Ez a természetes kiválasztódás, a hülyék kirostálódnak, több nő jutna nekem :-) ! De ez idősen visz el, amikor már családod van és sokaknak hiányoznál, és élni akarnál 100 évig, hogy az unokád esküvőjén ott legyél. Sok rajta az adó, és a nyugdíjak is az állam zsebében maradnak, amit egész életedben vontak tőled. Ez gazdaságilag nagyon jó, mások halálából stadiont lehet építeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!