Megéri még így Iqost venni, hogy be fogják tiltani októbertől az ízesített heetseket?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy veszek egy iqost, de az egyik fő szempontom pont az volt, hogy így ízesített termékeket is használhatok. Most olvastam (eddig nem érintett, tudom nem mostani hír), hogy októbertől betiltjak ezeket és csak sima dohány ízű termékek maradnak. Ennek ellenére megéri átállni erre a pár hónapra, vagy akkor már teljesen felesleges?2023. ápr. 22. 16:01
A kérdező szavazást indított:
Megéri, lesz valami megoldás
Megéri, a dohány ízű is jobb, mint a sima cigi
Nem éri meg, csak pénzkidobás
Nem éri meg, a dohány ízű rosszabb, mint a sima cigi (ízre)
6 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve a dohány és nikotinmentes ízesítetteket is kivonják októbertől? Vagy azok maradnak?
2023. ápr. 22. 16:11
2/3 anonim válasza:
Mindet kivonják .Nézdd ha eddig rendes cigit szívtál ami nem izesített ,márcsak azért is érdemesebb átállni ,mert nincs az a büdös szaga.
3/3 anonim válasza:
De amúgy csak a dohány termékekről van szó, akkor a dohánymentest miért nem lehet majd kapni? Nem kötekedek, csak olvastam róla. Egyértelműen nem írják le, de azt mégis kiemelik, hogy a donánytermékekről van szó.
"Flavours in heated tobacco products will be banned throughout the EU after a Delegated Directive was published in the Official Journal today."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!