Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan dohányos szülő aki...

Van olyan dohányos szülő aki ha ki akarja próbálni a gyereke a cigit ad neki egy szálat, hogy próbálja ki?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyen szülőkről?

2023. ápr. 8. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos vannak.

Én mondjuk azt a módszert preferálom, ami KILL BOKSOON filmben volt.

2023. ápr. 8. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Ezzel nincs probléma. Inkább a szülő előtt próbálja ki, mint titokban.

Az én anyukám is megengedte, hogy kipróbáljam. Kb. 8 éves lehettem, azt is elmagyarazta, hogy hogyan kell letüdőzni. Annyira undorító és kellemetlen volt, hogy soha többé nem próbáltam ki.

2023. ápr. 8. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Én el se jutottam odáig hogy ki akarjam próbálni. Olyan láncdohányosak voltak a szüleim hogy meggyűlöltem örökre.
2023. ápr. 8. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan szülő....szerintem még olyan is aki a kiskorú(18év alatti)gyerekének veszi a cigit.
2023. ápr. 8. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Az én anyám óvónő volt. Elismert. Világ életében dohányzott. Én sosem próbáltam ki. 40 éves nő vagyok. Sose, 1x sem.

Néha tukmálta rám. Hogy próbáljam már ki. És nem értette, miért nem kell. Utálom még a szagát is.

Nem véletlenül lett tüdőrákja...

Az a legnagyobb gáz,hogy a házban dohányzott. Otthon laktam 28 éves koromig, így én is számíthatok a tüdőrákra a passzív dohányzás miatt.

2023. ápr. 8. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd lesz gyerekem, és ki akarja próbálni, igen, adok neki. Most őszintén melyik a jobb?

-Én adok neki, tudok róla, megbeszéljük.

-Vesz 1 dobozzal, és egyedül "kipróbálja", azaz el fog fogyni az 1 doboz...

-Valami haverjával próbálja ki, aki majd rábeszéli, hogy szívjanak el még 1-et, mert az már jobb lesz...

Amúgy nem dohányzok, még 18-19 éves korom körül volt egy 1,5 éves időszak amíg cigiztem, akkor jó buli volt, nem bántam meg.

2023. ápr. 8. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha te kinálod meg az sem garantálja hogy nem szokik rá .Mi lesz a reakciód ha azt mondja ,hogy ez nem is olyan rossz!!!
2023. ápr. 8. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Feltételezem meg tudjuk beszélni... ami még mindig jobb, mintha titokban szokna rá, kiderülne, és akkor beszélnénk róla.
2023. ápr. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!