1/4 anonim válasza:
Arra alkalmas, hogy meggyujtsd és elszívd. Az hogy jó-e az szubjektív, én nem szeretem, van aki szereti, külömben nem gyártanák.
Ha szeretnél kialakítani egy (akár) életre szóló függőséget, arra tökéletesen megfelel, én is azzal kezdtem, 20-éve még ízlett.
Ha már dohányzol és hasonlókat szoktál szívni, akkor vagy bejön vagy nem, nincs sok vesztenivalód.
3/4 anonim válasza:
Full átlagos hétköznapi cigi. Semmi extra és semmi plusz.
Teljesen oké
4/4 anonim válasza:
Átlagos. Jobb mint a marlborok szerintem, nem tudom az miért akkora nagy márka. A kék multiból viszont az újabb szerintem jobb is. De ez így van a hevítősöknél is, némelyik boralmasan rossz de van teljesen okés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!