Hol tudok Miskolcon ecigit venni? Nagyon sok dohánybolt van és nem szeretném az összeset végigjárni.
Valahol leül. Térkép megnéz, dohánybolt keres.
Telefonszám, felhív, kérdez.
Van? Nincs. Következő. Van? Van. Köszönöm.
Feláll, odamegy, ecigi megvesz.
Gondoltam sokkal egyszerűbb megkérdezni itt, mint végigtelefonálni a fél várost, hátha valaki tudja.
Netem rendeltem, de sok idő a szállítás és nem szeretnék dohányozni addig kerestem ideiglenes megoldást.
Bár szerintem ez nem függ össze a kérdésemmel és ha monológot tudsz írni, hogy telefonáljak akkor egy rövid xy utcábant is lehetett volna. Ha meg nem tudsz válaszolni akkor feleslegesen töltöd itt az időd.
A plázába érdemes megkérdezni, elég sok mindent tartanak, én tegnap voltam boveda-párásítóért, ami nincs minden dohányboltban, de ott volt(bár az utolsót vettem meg). Előtte az egész széchenyit bejártam.
Illetve diósgyőr-árpád utca (alfi mellett) szintén elég nagy választék van, szerintem van e-cigi is, viszont ezektől kissebb dohányboltokba nem is próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!