Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Iqosról hogyan szoktatok le?

Iqosról hogyan szoktatok le?

Figyelt kérdés
Napi másfél dobozzal elszívok, le akarom tenni mert rengeteg pénz..
2023. márc. 26. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Abbahagytam a szívását.
2023. márc. 26. 19:13
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem rengeteg pénz, hanem még annál is több. Én még fél éve azt mondtam ez az utolsó doboz és amikor elfogyott, letettem, ennyi, azóta semmit nem szívok.
2023. márc. 26. 23:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Influenzás (vagy valami olyasmi) lettem, két napig nem is tudtam volna iqosozni, utána meg már nem akartam. Minden nappal könnyebb lett, nagyobb lett a motiváció, hogy ha eddig kibírtam, bírom tovább is. Az első napokban próbáld meg visszafogni azokat a cselekvéseket, amik mellett iqosozni szoktál (pl. kávé, alkohol), és tereld el a figyelmed, ha eszedbe jut az iqos. Ha a nikotin hiányzik, vegyél tablettát vagy tapaszt, van akinek segítenek. Vannak applikációk is, amik számolják a megtakarított pénzt, ha anyagi okból szeretnél leszokni, ez is segíthet. Sok sikert!
2023. márc. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!