Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szoktatok le a cigiről?

Hogyan szoktatok le a cigiről?

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Champix nevű gyógyszerral
2023. márc. 21. 12:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi gondok miatt nagyon gyorsan le kellett tennem. B opció az elhalálozás rövid időn belül. 25 év cigarettázás után nem esett jól a dolog, elhiheted. De nem igaz, hogy nem lehet leszokni! Fejben kell eldönteni és kész. Egy hét alatt lecsökkentettem a napi 30 szálat nullára, majd ezután nem vettem több cigit, és nem is gyújtottam rá többet. 2 hétig minden bajom volt, de aztán elmúlt. Néha még eszembe jut a mozdulat és az érzés, főleg a reggeli kávézás közben. Viszont nem csak élek, hanem jobban is vagyok, mióta nem dohányzom.
2023. márc. 21. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
tic tac-kal
2023. márc. 21. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Abbahagytam, aztán pár hétig ügyeltem, hogy legalább szomjas ne legyek, mert akkor azért elég kellemetlen. A kattogás észrevétlenül nullába simult, azóta is elvagyok, mint aki egyfolytában tolja.
2023. márc. 21. 13:05
 5/12 Senior Séf ***** válasza:
87%
Alkoholista voltam, és amikor leszoktam a piáról, egy füst alatt a cigit is letettem.
2023. márc. 24. 18:24
 6/12 Paczalos István ***** válasza:
Én elég régen leszoktam, sokalltam a cigi árát, és eldöntöttem, hogy nem fogok inkább cigizni. Ez akkor volt, mikor 1 doboz szofi elérte a 12 forintot. kb 2 évig ott volt zsebemben egy pakli cigi, de 2 évig fel se bontottam, aztán egyszerűen beledobtam a kukába.
2023. márc. 28. 08:11
 7/12 Aranypanda ***** válasza:
Kell egy kis hashajtó és egy kis sport. Nem szabad gondolni sem cigire, olyan nem is létezik. Olyan zenéket hallgass, amiket akkor hallottál, amikor még nem cigiztél. Ha hiányzik valami, kapj be valamilyen vitamint ezek közül: A,B,C,D,E,K2 vagy Q10, szelén, magnézium, vas stb. Ne multivitamint szedj. Ha megint hiányzik valami, megint kapj be egy másikat.
2023. márc. 28. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen módon működött. Elszivtam az utolsó szálat és nem vettem többet. Fura volt, hogy az első napokban még csak nem is hiányzott, csak a mozdulatsor, a tevékenység. Mai napig szívesen ragyujtanek, de már nincs meg a rutin, hogy pl reggel felkeléskor gyújtanék rá. Máshogy nekem nem ment. Próbáltam csökkenteni. Az se volt rossz, hogy csak akkor rágyújtani, amikor tényleg kívánod. Volt H 3 naponta elég volt egy szál. Ez ment két hétig aztán jött vmi probléma és egyből visszaszoktal rendesen. Máshogy nem megy, csak ha leteszem egy az egyben.
2023. ápr. 9. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:

szabit vettem ki, betáraztam egy csomó kaját + nasit, és nonstop sorozatokat néztem + sokat voltam a levegőn a kutyámmal.

1 hét alatt könnyedén átvészeltem a nehezét.

2023. ápr. 9. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy akkor sokat hozol a másik miatt, nem?
2023. ápr. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!