Marihuána miatti utóhatások a szívre?
Sziasztok!
Az lenne a helyzet hogy füveztünk haverokkal múlt héten és azóta 1 hete a szívem néha-néha salyog, kis diszkomfort érzés, de semmi más. Persze fogyasztás közben is sokszor gyorsan ver a szívem de tudom hogy ez valamennyire normális. Volt már ilyen tünetem korábban is füvezés után (kisebb szív sajgás pár napig), de nem mindig és pont ezért nem igazán értem a helyzetet.
A lealázó vélemények kíméljenek, egyértelmü hogy most egy ideig hanyagolni fogom a fogyasztását.
(Megjegyzem hogy láncdohányos vagyok és attól még semmi ilyen tünetem nem volt)
Esetleg valaki tapasztalt már hasonló dolgot?
Köszi a válaszokat elöre is.
Ne pattogjál már nem vagy te kukorica! Ilyen az éket egyszer fent egyszer lent. De nem a droghoz kell nyúlni hanem elmenni konditerembe vagy horgászni stb vagy valami nirmálusat csinálni. Tudtad h a drog nem egészséges tehát lehetnek mellékhatásai. Senki nem kergetett az asztal körül önként és dalolva nyultál hozzá. Persze megmagyarazod h alul voltál, hat ez nem mentség! Most meg ide jössz kétségbe esve, hogy hát ver a szíved és már úgy indítasz, hogy “múlt héten füveztünk a haverokkal” nem tudom mit vártál! Aranyérmet?
Aki prosti ne csodálkozzon h seggbe rakják, te meg ha drogozol nem kell csodálkozni a mellékhatásokon.
#1 vagyok.
Nem bantásnak szántam azokat amiket irtam , kérlek ne vedd annak, de reméltem h egy picit észbe kapsz mert ennyire alul sosem lehetsz h islenwkhez nyulj!
De úgy látom menőnek találod ezt a dolgot úgyhogy rajtad meg a piocas ember sem segithet Baszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!