Ha levágom a cigi végét(nem a szűrőset, hanem a másikat), még szívható?
Figyelt kérdés
Másképp nem tudnám elrejteni, csak ha levágom a végeiket. Papír zsebkendők közé tenném, amit betennék a kabátom zsebébe.
Nem ez a fő kérdés, de erre is válaszolhattok: máshova hova tudnám elrejteni? Amúgy csak hobbicigis vagyok, ezért is csak pár szál elrejtéséről van szó. 17/F
2023. márc. 12. 16:47
1/11 anonim válasza:
én ilyen hosszú pluszos (pezsgőtablettás) üvegekbe szoktam aztán benyomom a gatyámba
amúgy jó persze úgy is ha levágod - attól csak max rövidebb lesz
4/11 A kérdező kommentje:
#2! Megvagyok cigi nélkül is, de 1-2 naponta egyet-egyet elszívok.
2023. márc. 12. 18:54
5/11 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz max rövidebb lesz ,és kevesebb slukkot tudsz kihozni belőle!
6/11 anonim válasza:
Kevesebb jut neked belőle. Persze ugyanúgy megtudod gyújtani és elszivni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Találtam egy jobb megoldást: két golyóstollat kibeleztem és teljes hosszában elfér benne egy-egy szál cigi. Annyi elég is nekem, hogy magamnál tartsam.
2023. márc. 12. 22:07
9/11 anonim válasza:
A golyóstollba nem szorul bele?
Ki tudod venni belőle?
10/11 A kérdező kommentje:
Vékony cigi fér bele csak, az kicsit sajnos b*zis, tehát mégis várok még válaszokat.
2023. márc. 13. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!