Elektromos cigaretta. Hogyan meddig mennyiért?
Figyelt kérdés
Sajnos kiderűlt, hogy asztmás vagyok viszont szeretek cigizni és az életem részévé vált nem akarom letenni ezért szeretnék elektromos cigarettát beszerezni..olvagattam már róla de sehol nem irják hogy például ezt miylen gyakran kell cserélni vagy egy készlet meddig birja..iylesmik. szoval tudna neke erröl valaki pontos informáciokat adni? megköszönném2010. okt. 6. 16:54
1/4 anonim válasza:
Lépj be a www.vatera.hu oldalra, írd be a keresőbe az elektromos cigarettát, és sok olyan forgalmazót találsz, aki részletesen leírja a használatát, a legapróbb részletekig. Van egy "Csodapocika" eladó, ott tuti mindent megtalálsz. Én többször olvastam, de nem jegyzem meg.
2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2010. okt. 9. 09:33
3/4 anonim válasza:
ha tényleg jót akarsz akkor SubtusTerram kollégát keresd inkább..
4/4 anonim válasza:
illetve itt mindent megtalálsz ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!