Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen hatěkony módszerek...

Milyen hatěkony módszerek vannak dohányzásról való leszokásra?

Figyelt kérdés

2023. márc. 4. 00:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyúlsz hozzá ténylegesen, komolyan egy szállhoz sem, ha ténylegesen le akarod tenni és a felgyülemlő stresszt, meg a hiányt máshogy kezded kezelni.

Kicsivel többet eszel mondjuk, de itt oda figyelsz, hogy ne menjen át más fajta függőségbe, meg elhatározod fejben, hogy természetes úton oldod meg az életed.

Meg jutalmazd meg Magad érte.

Valamint a cigire szánt pénzt valamire kezd gyűjteni, ami ad Neked kitartást és át fog fordulni Magától a gondolkodásod.

Az eleje pokoli nehéz, de amikor meg van ez a gondolkodás átfordulás, akkor sokkal könnyebb csak ott sokkal komolyabban egy szálra se pippancs rá, mert rombolódik az egész.

2023. márc. 4. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sajnos a nem nyúlok hozza nem vallt be, de tényleg mindenki változó .

Egyszerűen már fizikailag éreztem rosszul magam.

Kb két éve atszoktam iqosra, pár hete meg niqitin minitabot szedek. Szép lassan kb hanyingerem van magától a dohányzástól, csak a nikotin kell, és az is kevésbé. Néha el is felejtem. Már kb napi két tablettával megvagyok. Vsloszinu ez is csökken . Így nekem ez vallt be :)

2023. márc. 4. 01:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Eldobod a csikket és ezt mondod: - Ez volt az utolsó. Egy-másfél hónap a macerás időszak, után átmegy rajtad.

Minden más csak buzziskodás.

2023. márc. 4. 01:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon változó kinek mi, valakinek az is be jön, hogy elektromosra átszokik, majd szépen lefele onnan.

Van akinek a tabletta nem jön be valamiért, de tabletta nélkül a szabadakaratos letevés az kemény, de ha elhatározod tényleg Magad akkor átfordul a dolog.

De ja, jobb ha kipuhatolod mivel tudod tényleg le tenni, lehet akár Neked is a tabletta, ahogy előző írja.

2023. márc. 4. 01:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, de Nekem se ment tisztán ez, mértékkel kajával pótoltam és több elfoglaltsággal.

Most meg már nem kell, mert az ideg meg úgy is el száll, ami miatt szívnám.

2023. márc. 4. 01:27
 6/13 anonim válasza:
Liberisan!! Valamiért nem túl ismert gyógyszer, sokszor a háziorvos sem ismeri, de vényköteles. Csökkenti az elvonási tüneteket, nem szünteti meg teljesen de hatalmasat lendít a leszokáson.
2023. márc. 5. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:

nálam sok (egészséges) evés, sok alvás, sport, zéró buli, zéró alkohol, zéró koffein... és mindezt direkt szabadságra időzítve.

működött

2023. márc. 5. 15:57
 8/13 robetko ***** válasza:
Nekem van egy tuti módszerem. Egyszerűen nem szoksz rá arra a szarra!
2023. márc. 11. 08:32
 9/13 anonim válasza:
100%
Kell egy erős elhatározás, aztán még erősebb akarat, hogy nem, nem, nem és nem! Na meg 3-4 hónap szenvedés. De megéri!
2023. márc. 11. 09:02
 10/13 Juliusz48 ***** válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy az első 3-4 héttel az ember el van lendületből. Utána kezdődik a neheze ami kb a 6 hónapot vesz igénybe, főleg ha közben mindenki fújja a füstöt az orrod alá, legtöbbször nem akarattal, csak téged zavarhat nagyon. De ha túljutottál rajta és már nem ébredsz fel éjjel, hogy rágyújtanál, egyenesbe vagy. Utána már csak nem kell újra rágyújtani, mert visszaszokni pont annyi, hogy veszel egy doboz cigit és meggyújtod az elsőt. Kell hozzá akaraterő, mert az ember csak magán tud legkevésbé uralkodni.
2023. márc. 11. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!