Igazából azert irok ide,hogy van e itt köztetek olyan aki nem tudott hizni es meg mellé dohányzott is. Aztán amikor abba hagyta a dohányzást meghizott? Ha igen mennyi idő elteltével kezdett látszani a hizas ? Viccelődni vágyok kíméljenek.
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm. Szép napot mindenkinek.#Dohányzás leszokás=hizas
2023. febr. 26. 14:32
11/20 A kérdező kommentje:
Étvágy első 1 hétben megnőtt?
2023. febr. 27. 09:47
12/20 anonim válasza:
Nekem nem nőtt meg egyből étvágyam, csak hetekkel később. Első pár hétben inkább küszködtem.
13/20 A kérdező kommentje:
Nekem mostanság alapból van étvágyam. Híztam is ket harom kilót. Nem akarom megtörni ezt a hizast nagyon örülök neki mert eddig sehogy se tudtam.
2023. febr. 27. 10:56
14/20 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet velem is. Tulajdonképpen azért raktam le a cigit hogy meghizzak, mert állandóan baszogattak hogy vékony vagyok. Nekem ez a motivációm az egészhez, 5 évig dohányoztam és már 1 hete nem gyújtottam rá. Egyik napról a másikra tettem le, nagy akaraterő kell, de ha van miért, akkor úgyis menni fog, ha tényleg akarod az adott dolgot amiért az egészet csinálod. Az első pár napban rengeteget elkezdtem nasizni meg ragozni, az alvás minőségem se volt valami jó, de most nagyjából már helyre állt minden, egyenlőre még csak kb 1-2 kilót sikerült felszednem de nem látványos.
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezt olvasni, hogy ilyen kitartó vagy. Akarat kerdese. Nekem is az a bajom hogy csesztetnek de vékony vagy mielőtt nem cigiztel jobban néztél ki és a stb mondatok. Én is megakarom mutatni hogy leteszem és meghizok. Mondjuk most nkm így cigi mellett is feljott 1 2 3kg de az a hasamon látszik inkább. Hány éves vagy ha kerdezhetem ?
2023. márc. 1. 09:25
16/20 anonim válasza:
21 éves vagyok és lány. Nekem senki se mondana ilyet, hogy jobban néztem ki előtte, mindenki szekál (még a saját anyám is) ilyenekkel h: rád van száradva a bőr, jól nézne ki rajtad plussz 5 kiló, egyszer anyám munkatársa azthitte anorexiás vagyok, és mondta anyámnak, h a te lányod is anorexiás? Az enyém is az volt de már kijött belőle 😂 mondom ez kész 😂😂😂 de igen lényegében enis hasra szeretnék mert ki vannak a bordaim meg igazából úgy alapbol a felsotestem elég csoffadt, lábaim meg azért tűnnek vékonyabbnak mert hosszú lábaim vannak nagyon, ahoz képest hogy annyira nem vagyok magas (168cm)
Mikor cigiztem ilyen 47-48-49kilo voltam egyébként 🫣
17/20 A kérdező kommentje:
És azt hadd kérdezzem mar mit éreztél az első 1 illetve 2 napban mikor nem gyujtottal mar rá? És mit éreztél az egész 1 hét alatt? Ha ezt leirnad nekem részletesen megkoszonnem. 😊 illetve unalmadban mit csinálsz cigi helyett?
2023. márc. 2. 09:33
18/20 anonim válasza:
Hát nem fogok hazudni az első pár nap tényleg gyilkos😂 Első két napban annyira csökkent az alvás minőségem, fájt a fejem, ingerlekeny voltam nagyon, a hangulatom se volt a legjobb, és nem utolsó sorban rendkívül sovarogtam a cigi után. Vettem 3 csomag ragot, (fix infó: a mentolos a legjobb ilyenkor) és konkrétan kettesével veszegettem be. Nagyon sok mennyiségű csipszet, bundás mogyorót mindenfelet elkezdtem enni amikor ramjott a cigizhetnék, ezért igazából a pénzem amit a cigi miatt meg tudtam volna takaritani, nasikra ment el😂 És nagyon be találtál, mert néha tényleg csak azért cigiztem mert unatkoztam, na hát igen ez igazából meg csak onuralom, nyilván sokkal nehezebb ha pl körülötted valaki dohányzik, (nekem a szüleim pl), de hidd el meg fogod köszönni magadnak🫶 Egy hét elteltével ki tudom jelenteni, h reggel mikor felkeltem nem a cigi volt az első gondolatom, sőt még csak az elsők között se volt. Idővel tényleg jobb lesz, és ha hozzaszoktatod magad ahoz, hogy unalmadban nem cigizel, egy idő után erre áll rá az agyad és megszokod, hisz a cigit is csak azért igényli ilyenkor az agyad mert ehez szoktattad hozzá. Én beszerveztem magamnak még egy kis baráti összejövetelt is, ahol elég sok ember dohányzik, (csak h egy kicsit nehezitsem a saját dolgom), de ez is jót tett, mert ha ott kibirtam h nem gyujtok rá, ami régen számomra lehetetlen volt, akkor unalmamban miért tenném? Ilyen feladatok elé állítottam magam, hogy kibírjam azt, és akkor a sokkal könnyebbeket is ki fogom. Ez nem biztos h mindenkinek bevalik, van aki ettől vissza eshet, szóval ezzel csak óvatosan, de a legfontosabb még mindig a cél, az lebegjen a szemed előtt. Ha épp rá akartam gyújtani, elkezdtek a fejembe lejatszodni a sok bantasok amiket kaptam a súlyom miatt, hosszú éveken keresztül, hidd el egyből elment a kedvem tőle és inkább betoltam egy szendvicset vagy valamit😂 röviden ennyi, írhatsz nyugodtan amúgy privatban ha szeretnél🫶
19/20 A kérdező kommentje:
Írtam privit
2023. márc. 3. 09:11
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolo. Hogy érzed magad most ? Milyen q cigizes nélkül?
2023. márc. 12. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!