Nem tudok leszokni akármennyire akarok és már rosszul vagyok. Jó a stratégiám?
Gondolom ismeritek ti is azt az érzést, amikor pár napig nem cigiztek atzán már nem tudtok ellenállni. Az az egy meg úgy fejbevág, hogy hányinger lesz.
Most átálltam süsszre mert mégis csak egészégesebb. Napokig nem kívánom, aztán megtalálom a táskámban és már reflexszerűen tömöm. Ugyan úgy hányinger, fejfájás, szédülés. Vettem most egy nagyon erőset, mert így megvan a hátsógondolat, hogy ugyan van itthon, de ha tömök akkor majd meghalok. Szerintetek ez effektív lehet? Félek, hogy megszokom. Eddig 1-2t próbáltam a papblo redből, de utána olyan mintha hulla másnapos lennék. Ma reggel éhgyomorra is raktam egyet, órák óta rosszul vagyok. Soha többet, mondogatom magamnak, de nem tudom hosszú távon működhet-e. Ha fokozatosan akarok csökkenteni az erősséget, sajnos a gyenge snüssz pont kellemes és kb egész nap kell egy a számba
Semmi gond, még nem jutottál el fejben odáig, hogy VALÓBAN le akarsz szokni.
És/vagy még nem fáj eléggé a cigizés.
25 évig láncdohányos voltam, szerettem dohányozni, semmi pénzért le nem szoktam volna. Aztán történt valami, átkattant a kapcsoló a fejemben, és 2 nap alatt letettem. Most már akkor se gyújtanék rá, ha fizetnének is érte.
Ha meg lesz a MIÉRT szokj le, akkor már nem kell a HOGYANnal kínlódni, meg kiskapukat keresni, csak lerakod és kész. Ez tényleg fejben dől el.
Szerintem a stratégiádban van egy nagyon nagy hiba. Rábízod magad az akaraterődre azzal, hogy ott tartod a táskádban, karnyújtásnyira. Szabadulj meg tőle.
A cél az, hogy amikor meginognál, ne legyen könnyű rágyújtani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!