Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen vastag cigaretta...

Milyen vastag cigaretta papírok vannak?

Figyelt kérdés
Dohány sodrásához szeretnék vastag papírt. Zold ocb-t es piros Rizla-t probaltam de nem nagyon jon be az a kerdes van e masik? Rizla Liquorice-t neztek de nem kaptam sehol :(

2023. febr. 19. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Ocb ultimate a legvékonyabb aztán fehér, zöld, kék, a fekete már más kateg, igazából az ultimate is csak gondoltam megemlítem mert tényleg extrán vékony.
2023. febr. 19. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

A cigaretta papírok vastagsága különböző lehet a különböző gyártók és típusok között. Általában a papír vastagsága 12-25 g/m² között változik.

Ha vastagabb papírt keresel, érdemes kipróbálni a Smoking De Luxe vagy a RAW papírokat, amelyek vastagabbak lehetnek, mint az OCB vagy a Rizla. Ezen kívül léteznek még King Size papírok is, amelyek nagyobbak, mint a hagyományos méretű papírok, és ezáltal lehetővé teszik, hogy nagyobb mennyiségű dohányt sodorj bele. A King Size papírok vastagsága általában 14-20 g/m² között van.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a vastagabb papírok általában nehezebben sodorhatók és égnek lassabban, ami negatívan befolyásolhatja az élményt. Ezért érdemes kipróbálni néhány különböző típusú és vastagságú papírt, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

2023. márc. 9. 20:38
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat<3
2023. márc. 11. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!